Waarom Blundstone schoenen?

Kwaliteit SPS, het bewezen succes van Blundstone’s Shock Protection System. Onze benen en voeten hebben veel te verduren. Slecht schoeisel kan vervelende klachten veroorzaken in rug, benen en voeten. Als je je realiseert dat bij elke stap die je zet, je lichaam de schok en je lichaamsgewicht moet opvangen is het duidelijk dat goede schoenen van groot belang zijn, zeker als je staand werk doet!

Blundstone weet dat, en heeft daarom SPS (Shock Protec- tion System) ontwikkeld. Hieraan dankt Blundstone schoen het bekende loopcomfort. Het heeft een direct positief effect op vermoeidheid bij staan en orthopedische prob- lemen in de onderrug, benen en voeten. Testen hebben bewezen dat bij flink doorstappen de schok naar de benen met minstens 33% wordt verminderd.

Blundstone is continu bezig om SPS verder te ontwikkelen- met behulp van nieuwe, innovatieve technieken.

De huidige collectie volwassen boots die in de Benelux verkocht worden zijn allen voorzien van de laatste versie: SPS Max Comfort. Deze ultieme bescherming laat veel van de energie die vrijkomt bij elke stap via je schoenzolen verdwijnen in plaats van dat je lichaam deze schok moet verwerken. Dankzij het gebruik van PORON, het meest gebruikte micro cellulair schok absorptie materiaal, geven de Blundstones van nu ondersteuning tegen schokken daar waar het het hardste nodig is – daar waar de hiel in de schoen neerkomt. Hierdoor zijn de schadelijke gevolgen die elke stap kan hebben voor je rug, benen en voeten geminimaliseerd en kun je zorgeloos de dag door stappen en houdt je lichaam energie over voor leuke dingen!