Blundstone 561

Blundstone 561

Blundstone Leatherwax

€ 15,95
Op voorraad
SKU
Leatherwax

Blundstone Leatherwax is aan te bevelen voor Blundstone schoenen van gladde leersoorten en zorgt ervoor dat de schoen beter waterdicht blijft. De leatherwax voedt het leer zodat het niet uitdroogt. Bij regelmatig gebruik van dit onderhoudsmiddel en na reiniging verlengt u dan ook de levensduur van uw Blundstone schoenen. Dit product alleen gebruiken bij gladde leersoorten en niet bij de Crazy Horse leersoorten en suède schoenen gebruiken. De leatherwax wordt in een verpakking van 50ml geleverd.

Naast de Blundstone leatherwax verkopen wij ook andere Blundstone accessoires.

Blundstone Leatherwax is aan te bevelen voor Blundstone schoenen van gladde leersoorten en zorgt ervoor dat de schoen beter waterdicht blijft. De leatherwax voedt het leer zodat het niet uitdroogt. Bij regelmatig gebruik van dit onderhoudsmiddel en na reiniging verlengt u dan ook de levensduur van uw Blundstone schoenen. Dit product alleen gebruiken bij gladde leersoorten en niet bij de Crazy Horse leersoorten en suède schoenen gebruiken. De leatherwax wordt in een verpakking van 50ml geleverd.

Naast de Blundstone leatherwax verkopen wij ook andere Blundstone accessoires.

  • Speciaal voor Blundstone schoenen met glasse leersoorten
  • Zorgt voor een waterdichte schoen
  • Voedt het leer, voorkomt uitdroging
  • Niet geschikt voor Crazy Horse leersoorten en suède schoenen
  • Inhoud 50ml
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan